Pisinisi| Fa'atupuina le vevela o turisi i le taumafanafana

O lenei taumafanafana, e le o le vevela o loʻo faʻamoemoe e siʻitia i Saina - o le manaʻoga o femalagaaiga i totonu o le atunuʻu e faʻamoemoe e toe faʻaleleia mai le tele o masina o aʻafiaga o le toe tulaʻi mai o mataupu COVID-19 i le lotoifale.

Faatasi ai ma le faʻamaʻi faʻateleina i lalo o le pulea lelei, o tamaiti aʻoga ma aiga e iai tamaiti laiti e faʻamoemoe e faʻateleina manaoga o femalagaaiga i totonu o le atunuʻu i tulaga faʻamaumau.O tafaoga i nofoaga o le taumafanafana po o paka vai ua amata ona lauiloa, fai mai tagata tomai faapitoa i alamanuia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faaiuga o le vaiaso o Iuni 25 ma le 26, na selesele ai e le motu vevela o le itumalo o Hainan le tele o tufatufaga mai lana filifiliga e faʻamalieina le puleaina o tagata faimalaga mai Beijing ma Shanghai.O le lua megacities na vaaia le toe tulaʻi mai o mataupu COVID i le lotoifale i masina talu ai, ma taofia ai tagata i totonu o tuaoi o le taulaga.

O le mea lea, ina ua fa'ailoa mai e Hainan e talia i latou, o le to'atele o i latou na latou maua le avanoa i lima uma e lua ma felelei atu i le motu matagofie.O pasese pasese i Hainan na faaluaina mai le maualuga o le faaiuga o le vaiaso talu ai, o le tala lea a Qunar, o se ofisa femalagaaʻi i luga ole laiga i Beijing.

"Faatasi ai ma le tatalaina o femalagaiga i le va o malo ma le faatupulaia o manaoga i le taumafanafana, o le maketi o femalagaaiga i totonu o le atunuu ua oo atu i se tulaga maualuga," o le tala lea a Huang Xiaojie, le ofisa sili o maketi o Qunar.

1

I le aso 25 o Iuni ma le 26, o le aofaʻi o pepa malaga na tusi mai isi taulaga i Sanya, Hainan, na siʻitia i le 93 pasene i le faaiuga o le vaiaso talu ai.O le aofaʻi o pasese na felelei mai Shanghai na faʻateleina foi.O le aofaʻi o pepa malaga na tusi i Haikou, le laumua o le itumalo, na siʻitia i le 92 pasene i le faaiuga o le vaiaso talu ai, o le tala lea a Qunar.

E ese mai i mea faatosina a Hainan, o tagata malaga Saina na laina atu mo isi nofoaga vevela i totonu o le atunuu, faatasi ai ma Tianjin, Xiamen i le itumalo o Fujian, Zhengzhou i le itumalo o Henan, Dalian i le itumalo o Liaoning ma Urumqi i le itulagi tuto'atasi o Xinjiang Uygur ua vaaia le maualuga tele o manaoga mo le resitalaina o pepa malaga, na maua ai e Qunar. .

I le faaiuga o le vaiaso lava e tasi, o le aofaʻi o tusi faletalimalo i le atunuʻu na sili atu i le vaitaimi tutusa o le 2019, le tausaga talu ai aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi.O nisi o taulaga e le o ni laumua fa'apitonu'u na va'aia vave le fa'atupula'ia o tusi o potu faletalimalo pe a fa'atusatusa i laumua o itumalo, ma fa'ailoa mai ai le mana'omia tele o tagata mo ta'aloga fa'apitonu'u i totonu o le itumalo po'o i itu lata ane.

O lenei tulaga o loʻo faʻaalia ai foi le avanoa taua mo le tuputupu aʻe i le lumanaʻi o le tele o aganuʻu ma tagata tafafao maimoa i totonu o taulaga laiti, o le tala lea a Qunar.

I le taimi nei, o le tele o malo faʻapitonuʻu i Yunnan, Hubei ma Guizhou itumalo ua tuʻuina atu pepa faʻatau i tagata o le lotoifale.Na fesoasoani lea e fa'aosofia ai tupe fa'aalu i tagata fa'atau na a'afia muamua le fa'ama'i.

"Faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o faiga faʻavae lagolago eseese na fesoasoani foi e faʻaosofia ai le taumafaina, o loʻo faʻamoemoe e toe foʻi le maketi i le ala toe faʻaleleia, ma o le toe faʻaleleia o le manaʻoga e faʻamoemoe e maua le lagolago atoa," o le tala lea a Cheng Chaogong, o le pule o suʻesuʻega turisi i Suzhou. -e fa'avae i luga ole laiga lala sooupu Tongcheng Travel.

"A o faʻamaeʻaina e tamaiti aʻoga a latou semesa ma o loʻo i ai le lagona mo tafaoga o le taumafanafana, o le manaʻoga mo malaga a le aiga, aemaise lava femalagaaiga puʻupuʻu ma le vaeluagalemu, ua vaʻaia e faʻamalosia le toe faʻaleleia o le maketi o turisi i lenei tausaga," o le tala lea a Cheng.

O vaega o tamaiti aoga, na ia fai mai ai, e sili atu le gauai atu i tolauapiga, asiasiga i falemataaga ma maimoa i nofoaga o vaaiga faanatura.O lea la, o le tele o ofisa femalagaaʻi ua latou faʻalauiloaina ni pusa malaga eseese e aofia ai suʻesuʻega ma aʻoaʻoga mo tamaiti aʻoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo tamaiti aʻoga maualuga, Qunar ua faʻalauiloa malaga i le itulagi tutoʻatasi Tibet lea e tuʻufaʻatasia elemene masani o asiasiga faʻatulagaina ma faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma mea manogi Tibet, suʻesuʻega lelei o le vai, aganuu Tibet, aʻoaʻoga gagana faʻapitonuʻu ma ata vali thangka tuai. .

O le tolauapi i luga o taavale faʻafiafia, poʻo RV, o loʻo faʻaauau pea ona maua le lauiloa.Ole numera o malaga a le RV ua matua fa'ateleina mai le tautotogo i le taumafanafana.O Huizhou i le itumalo o Guangdong, Xiamen i le itumalo o Fujian ma Chengdu i le itumalo o Sichuan ua tulai mai e avea ma nofoaga sili ona fiafia i ai le toatele o le RV-ma-tolauapiga, o le tala lea a Qunar.

O nisi o taulaga ua uma ona molimauina le vevela o le vevela i lenei taumafanafana.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mercury na paʻi i le 39 C i le faaiuga o Iuni, na faʻaosofia ai tagata e saili ni auala e sola ese ai mai le vevela.Mo ia tagata faimalaga o loʻo nonofo i le taulaga, o Wailingding Island, Dongao Island ma Guishan Island i Zhuhai, Guangdong Province, ma Shengsi Islands ma Qushan Island i Zhejiang Province na faamaonia le lauiloa.I le afa muamua o Iuni, o le faʻatau atu o tiketi vaʻa i ma mai na motu i tagata femalagaaʻi i taulaga tetele lata ane na siʻitia i luga atu o le 300 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, o le tala lea a Tongcheng Travel.

E le gata i lea, faʻafetai i le faʻatonutonuina o faʻamaʻi faʻamaʻi i totonu o taulaga i le Pearl River Delta i Saute Saina, o le maketi femalagaaʻi i le itulagi ua faʻaalia le mautu.O le manaʻoga mo pisinisi ma taimi paganoa malaga i lenei taumafanafana e faʻamoemoe e sili atu ona faʻaalia nai lo isi itulagi, o le tala lea a le ofisa malaga.

"Faatasi ai ma le tulaga mataʻutia o loʻo faʻaleleia atili faiga faʻatonutonu, o le aganuʻu ma femalagaaʻi matagaluega a taulaga eseese ua faʻalauiloa mea eseese ma faʻaitiitiga mo le vaega o tagata tafafao maimoa i lenei taumafanafana," o le tala lea a Wu Ruoshan, o se tagata suʻesuʻe ma le Tourism Research Center o le Chinese Academy of Social Saienisi.

"E le gata i lea, i le taimi o le faʻatauga o le ogatotonu o tausaga ua taʻua o le '618' (faia pe tusa o Iuni 18) e umi mo vaiaso, e tele ofisa femalagaaʻi na faʻalauiloaina oloa faʻalauiloa.E aoga le faʻaosofia o le manaʻoga o tagata faʻatau ma faʻaleleia le talitonuga o le pisinisi femalagaaʻi, "o le tala lea a Wu.

O le Senbo Nature Park & ​​Resort, o se tafaoga tafaoga maualuga e faavae i Hangzhou, i le itumalo o Zhejiang, na fai mai o le auai o le kamupani i le "618" o loʻo faʻaalia ai nofoaga femalagaaʻi e le gata e tatau ona gauai atu i le tele o fefaʻatauaiga ae ia iloilo foi le saoasaoa o tagata femalagaaʻi o loʻo alu i luga. e nofo i faletalimalo pe a uma ona fa'atau pepa fa'atatau i luga ole laiga.

“O le tausaga nei, ua tatou vaaia ai le to'atele o tagata fa'atau na o mai e nonofo i faletalimalo a'o le'i mae'a le '618' fa'atauga fa'atau, ma ua vave tele le fa'aola tupe.Mai ia Me 26 e oʻo ia Iuni 14, toeitiiti atoa le 6,000 potu po ua faʻatauina, ma ua faʻataʻatia ai se faʻavae mautu mo le vaitau maualuga o loʻo oʻo mai i le taumafanafana, "o le tala lea a Ge Huimin, faʻatonu o le maketiina numera i Senbo Nature Park & ​​Resort.

O lo'o molimauina fo'i e Park Hyatt le fa'ateleina o le fa'amauina o potu, aemaise lava i Hainan, itumalo o Yunnan, le itulagi o Delta o le Vaitafe o Yangtze ma le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area.

"Na amata ona matou sauni mo le '618' faʻasalalauga faʻasalalauga talu mai le faaiuga o Aperila, ma ua matou faamalieina i taunuuga.O le faatinoga lelei na matou lagona ai le mautinoa i lenei taumafanafana.Ua matou vaʻaia o tagata faʻatau o loʻo faia faʻaiuga vave ma faʻatau faletalimalo mo aso lata mai, "o le tala lea a Yang Xiaoxiao, e-commerce operations manager a Park Hyatt China.

Fa'atopetope tusi o potu faletalimalo taugata ua avea ma mea taua na fa'aosoina ai le "618" fa'atauga fa'atupulaia i Fliggy, le vaega malaga a le Alibaba Group.

I totonu o le 10 pito i luga o loʻo i ai le tele o fefaʻatauaiga, o vaega o faletalimalo taugata na maua ni nofoaga se valu, e aofia ai Park Hyatt, Hilton, Inter-Continental ma Wanda Hotels & Resorts, o le tala lea a Fliggy.

Mai le Chinadaily


Taimi meli: Iul-04-2022